Shadow
  Class Schedule  

Regular Bell Schedule

 

7:15                     Enter the Halls

7:27                     Warning Bell

7:30-9:00           1st Period                   90 minutes

9:00-9:06           Transition                    6 minutes

9:06-10:41           2nd Period                95 minutes 

10:41-10:47         Transition                   6 minutes

10:47-12:54         3rd Period               127 minutes

12:54-1:00           Transition                   6 minutes

1:00-2:30             4th Period                90 minutes

2:45-3:45             ASD                             60 minutes 

 

Lunch Schedule

10:47  Seniors, Gold, Blue, & Green Cards       5 minutes

10:52-11:15 (A Lunch)                                        23 minutes

11:15-11:20  Transition                                         5 minutes

 

11:20 Seniors, Gold, Blue, & Green Cards         5 minutes

11:25-11:48 (B Lunch)                                         23 minutes

11:48-11:53 Transition                                           5 minutes

 

11:53 Seniors, Gold, Blue, & Green Cards           5 minutes

11:58-12:21 (C Lunch)                                          23 minutes      

12:21-12:26  Transition                                           5 minutes

 

12:26 Seniors, Gold, Blue, & Green Cards           5 minutes

12:31-12:54 (D Lunch)                                          23 minutes

12:54-1:00  Transition                                             5 minutes

 

Shadow